Mechanical Engineer

Organisatie
FTNON is vooraanstaand als het gaat om hygiënische oplossingen voor voedselverwerking en is  snelgroeiend in de toepassing van robotica in haar productielijnen voor de voedingsmiddelenindustrie. Met vestigingen in Almelo, Delft, Horst (NL), Salinas (USA) en Shanghai (CN), alsmede met een uitgebreid dealer netwerk bedienen wij de foodsector wereldwijd, voor de fresh cut en de thermische markt.

Wij zijn een onderneming waarin in nauw partnership, intelligente technische toepassingen bedacht en gebouwd worden. Goed inzicht in de klantprocessen, sterk projectmanagement en innovatief denken leidt tot hechte klantrelaties. Door goed de ontwikkelingen in de internationale foodmarkt te volgen wordt gezorgd dat FTNON frontrunner kan blijven.

Bij FTNON hechten we grote waarde aan onze 4 core values: Responsible, Partnership, Customer Insight en Frontrunner, en verwachten we dat elke medewerker zich hier volledig voor inzet. Deze 4 waarden zijn uitgangspunt voor een optimale cultuur en werksfeer binnen FTNON en geven de mogelijkheid om focus aan te brengen in alles wat ons bedrijf doet.

Functieomschrijving

Functie-eisen

Aanbod
Een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving, met leuke collega’s waar je veel van kunt leren en die open staan voor jouw mening. FTNON heeft een zeer breed product portfolio waardoor de werkzaamheden nooit saai worden!

Bekijk ook eens onze website www.ftnon.com of de filmpjes op YouTube om een beter beeld te krijgen van wie wij zijn en wat wij doen.

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen, met Sabine Leemhuis, HR Manager, via 06-29061391.

Denk je aan bovenstaande eisen te voldoen en kun je inhoud geven aan deze functie, stuur dan je CV naar hrm@ftnon.com

 

Back to overview