Careers
Come join ourdynamic team!

FTNON is a Total Plant Solutions provider operating worldwide. We set the standard in the industry; especially in innovation and hygiene. If you share our commitment to innovation, quality and responsibility, we invite you to join our passionate group of professionals.

Sales Manager Almelo
Amount of Hours: Fulltime City: Almelo
In de rol van Sales Manager ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de vastgestelde verkoopdoelstellingen voor de betreffende regio(s) en/of klanten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het sturen op de ontwikkeling van bestaande en nieuwe markten, omzet en marges.
Read more
Sales Manager Robotics
Amount of Hours: Fulltime City: Delft
In der rol van Sales Manager Robotics ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de vastgestelde verkoopdoelstellingen voor de betreffende regio(s) en/of klanten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het sturen op de ontwikkeling van bestaande en nieuwe markten, omzet en marges.
Read more
Mechanical Engineer
Amount of Hours: Fulltime City: Horst
In de rol van Mechanical Engineer ben je verantwoordelijk voor het (mede) ontwerpen, construeren en detailleren van machines en/of mechanische onderdelen van machines en complete productielijnen.
Read more
Service & Installation Engineer
Amount of Hours: Fulltime City: Almelo
In de rol van Service & Installation Engineer ben je verantwoordelijk voor het op locatie installeren van projecten of deelprojecten vanaf interne afname tot oplevering bij de klant, conform de vereiste kwaliteit, levertijd en het kostenbudget. Daarnaast ben je inzetbaar voor het uitvoeren van service werkzaamheden, zoals het verhelpen van storingen.
Read more
Machinebuilder / Welder (TIG)
Amount of Hours: Fulltime City: Almelo
In de rol van Machinebouwer/Lasser (TIG) ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig samenbouwen van onderdelen in de machinebouw en constructies tot machines en of complete productielijnen.
Read more
Machinebuilder / "Straler"
Amount of Hours: Fulltime City: Almelo
In de rol van Machinebouwer/Straler ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig samenbouwen van onderdelen in de machinebouw en constructies tot machines en of complete productielijnen.
Read more